+36 62/281-219

Topolcsányi Laura: A medve nem játék! Székely pajzán történetek vígjáték (Turay Ida Színház) március 09-én

Topolcsányi Laura: A medve nem játék!
Székely pajzán történetek vígjáték
(Turay Ida Színház)

2020. március 09. (hétfő) 19 óra

Helyszín: Aranyszöm Rendezvényház

 

 

Egy csíki falu színjátszóköre megelégeli, hogy a pestiek szerint: székely az, akinek a sör nem ital, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék. Jókedvükben létrehoznak egy színjátékot, amiben ötvöződik a székely humor és pajzánság a tánccal, zenével, énekkel. Pásztor Erzsi Kossuth-díjas művészünk és fiatal művészeink mellett a legnépszerűbb magyar mesemondó, Berecz András fia, a „Fölszállott a páva” győztese, Berecz István koreográfus, székely narrátor is színre lép a pajzán komédiázásban.

 

VEGYE MEG JEGYÉT ONLINE, IDE KATTINTVA!

 

 

Szereplők:

Pásztor Erzsi
Berecz István/Boros Ádám
Nyírő Bea
Kovács Dézi
Szántó Szandra
Frech Zoltán
Valázsik Péter
Cservenák Vilmos
Topolcsányi Laura

 

Jegyek 3.400,-  Ft és 3.900,- Ft-os áron kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban munkanapokon 8-16 óráig, ahol bankkártyás és Erzsébet Plusz Kártyás vásárlásra, illetve Erzsébet Ajándék és Kultúra utalvány beváltására is van lehetőség (tel.: 62/281-219); 0-24 között a Thermál Panzió recepcióján, ahol bankkártyás és Szép kártyás vásárlásra van lehetőség; valamint online a rendezvenyhaz.morahalom.hu weboldalon.

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

1 Comment

  1. Dányi Ágnes 2020-01-21 at 15:46 #
    Kedves Rendezvényház! Minden jegy elkelt erre az előadásra ? másik előadás vagy pótszékek behelyezésére van lehetőség? Válaszukat köszönöm

Hozzászólás


× három = 21