+36 62/281-219
  • Az eredetileg meghirdetett időpontokban tervezzük megtartani a lovas előadásainkat
    Az eredetileg meghirdetett időpontokban tervezzük megtartani a lovas előadásainkat
  • Aranyszöm Rendezvényház nyitvatartása
    Aranyszöm Rendezvényház nyitvatartása

Cacao Club

 

Engedjék meg, hogy pár gondolat erejéig visszatekintsünk a múltba… Egykor ez az épület adott helyet a malom által termelt árammal működő, a 20-as években létesített mozinak, ahol előbb néma- majd hangosfilmeket vetítettek. 1957 után a 180 fő befogadására alkalmas moziban csütörtök kivételével naponta tartottak előadást.

2006-ban e mozi helyére építette Mórahalom Város Önkormányzata a város második közművelődési intézményét, a Cacao Club Ifjúsági Házat, amely a fiatalok számára kínált éveken át mindennapos kikapcsolódási lehetőséget.

 

Idén újabb életszakaszához ért ez a közösségi tér. A Móranet Nonprofit Közhasznú Kft. „Közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer keretében megvalósuló, az egész életen át tartó tanulást támogató infrastrukturális fejlesztések megvalósítására” benyújtott, „CACAO Tanulási tér kialakítása és működtetése” elnevezésű, EFOP-4.1.7-16-2017-00060. azonosító számú pályázata (elnyert támogatás: 19.924.970,- Ft) segítségével egy látogatóbarát, multifunkcionális közösségi központtá válhatott.

 

A megújuló intézmény funkcionálisan átalakított belső tereivel lehetőséget nyújt a továbbiakban kisebb és nagyobb közösségek rendszeres együttlétéhez, az alkotó és előadó közösségek kreatív tevékenységeihez, valamint a kulturális életet működtető szervezetek működéséhez.

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 8.

 

Bővebb információkért és programokért válasszon az alábbi lehetőségek közül a linkre kattintva:

 

Cacao Club weboldal

Cacao Club facebook oldal